Hobbyrummet

Hobbyrummet är Voxnans egna lilla fixarlokal. Här inne finns det plats för projekten du inte vill stöka ned vardagsrummet med. 

Här inne finns det plats för dig att pyssla, kladda med lera,  snickra, måla, meka med cykeln eller annat som dammar, kladdar eller tar plats. 

I dagsläget är lokalen grundmöblerad och tanken är att eventuella förändringar får växa fram organiskt efter behov. Har du några idéer på förbättringar/förändringar är du välkommen att höra av dig. 

Hur?
– Lokalens ordning bygger på ett gemensamt ansvarstagande, lämna den i det skick du vill finna den.
– Alla verktyg som finns där nere får användas av alla. Vill du donera/förvara dina verktyg dit/där så är du hjärtligt välkommen. Ambitionen är att det mesta som kan behövas för enklare hobbysnickeri ska finnas där nere så att det kan vara Voxnans egna verktygspool. 

Var?
– Gaveln på 10:an. Mitt emot bytesrummet. Samma nyckel som till tvättstugan. 

När?
– Dygnet runt, alla dagar.
– Störande ljud begränsas till kl. 11-21 av respekt för grannarna ovanför. 

Läs gärna informationen om respektive rum när du är i lokalen, och kom ihåg att allt du gör där nere görs på eget ansvar.

För dig som är intresserad finns det en facebookgrupp vid namn ”Voxnans hobbyrum” där alla är välkomna att bli medlemmar för att underlätta kommunikationen mellan användare. 

Kontakta Robin Andersson om du har några frågor.
Tel. 076-3929199
ear.andersson@gmail.com