Trivsellokal

Foreningslokalenaug2Observera att Frögurkan ej är tillgänglig för bokning under 2021 på grund av elrenovering i föreningen.

Föreningen har en trivsellokal på ca 100 m2 som finns på gaveln efter port 15. Den finns tillgänglig för uthyrning till föreningens boende för t ex middagar, fester och barnkalas och har plats för ca 30 personer. Den blev grundrenoverad under hösten 2013 av en arbetsgrupp bestående av boende i föreningen. Utanför lokalen finns också en uteplats med två träbord som kan nyttjas.


Bokning

– Hyran är 300 kr/dygn och betalas i efterskott, kostnaden läggs på medlemsavgiften och skickas ut via Fastighetsägarna.
– Lokalen hyrs ett dygn i taget, från klockan 12 på dagen till klockan 12 dagen efter.
– Betalningsansvaret åligger den som bor i föreningen.
– Kod till låset skickas ut efter att du gjort din bokning via Agendoappen. Koden är endast giltig under din bokning.
– Om städningen av lokalen ej godkänns ligger det an på den som hyr att åtgärda eventuella brister.

Foreningslokalen3Ordningsregler
– Fredag- och lördagkväll måste ljudnivån på musik sänkas senast kl 23.00. Man får spela musik men ej med hög ljudnivå för att undvika att störa dem som bor ovanför. På söndagar och övriga vardagar måste ljudnivån sänkas kl 22.00.
– Eldningsförbud råder i den öppna spisen. Däremot får man gärna ha värmeljus tända på någon form av underlag eller i en lykta.
– Rökning får enbart ske utomhus.
– Inga pälsdjur får vistas i lokalen för att undvika problem med allergier.

Städning
– Ett städschema finns ovanför diskbänken i lokalen. Den som hyr lokalen ska följa alla punkter.
– Redskap och rengöringsmedel för städning finns tillgängligt i lokalen.

Bokning av lokalen
Bokning görs via Agendoappen. Du kan ladda ner den till din smartphone och registrera dig kostnadsfritt eller via din dator. I appen ser du tillgängligheten. Övriga frågor, maila Emma Gerdin, emmagerdin@gmail.com